Salut!

Iti permiti sa ca afacerea ta sa nu fie prezenta in mediul online ? Fie ca iti vom propune campanii de marketing prin email, facebook, google adwords sau altele, sunt create sa iti aduca valoare si rezultate concrete dupa necesitatile afacerii tale.

  • FACEBOOK MARKETING
  • GOOGLE ADWORDS
  • seo
  • email marketing
  • content marketing

Promovarea pe facebook are potential urias pe care nu-l poti rata

In Romania publicitatea pe facebook functioneaza si aduce rezultate concrete. Este foarte important mesajul care il transmiti catre utilizator si cum il atragi.

Principalele beneficii pe care le primesti cand alegi sa iti promovezi afacerea pe Facebook cu noi:

Mesaj cu scop precis. Pentru campaniile de promovare pe facebook este foarte important mesajul transmis, de aceea in urma unei analize pregatim cu atentie mesajele campaniei ca acestea sa genereze un maxim de potentiali clienti.

Target direct. Mesajul tau va ajunge direct la persoanele interesate de produsele sau serviciile tale pentru ca facebook ofera o multitudine de posibilitati de segmentare.

Buget definit. Iti poti defini bugetul campaniilor in functie de necesitati si poti sa il modifici in functie de rentabilitate si gradul de profitabilitate.

Remarketing. Prin remarketing te poti adresa persoanelor care au vizitat site-ul tau si ar putea fi interesati, de aceea prin campaniile de remarketing create le vom reaminti de produsele si serviciile tale.

Contact

Nume

Email

Telefon

Cum te putem ajuta?


Dacă ai un proiect pe care vrei să îl dezvolți sau vrei să afli mai multe despre cum te putem ajuta scrie-ne un email și îți vom răspunde în aceeași zi.

Email     hello@temponet.ro

Telefon  +40 744 522 944

Facebook  temponet.ro


Adresa  Str. Banu Mărăcine bl.19A, Arad