Salut!

Ai 7 secunde sa captezi atentia potentialilor clienti care iti viziteaza site-ul si trebuie sa o faci, altfel ii poti pierde. Noi iti vom crea un site web profesional care atrage potentiali clienti in conformitate cu specificul afacerii tale.Capteaza atentia cu un site profesional ce creeaza o experienta unica.

Ce castigi cand te decizi sa creezi un site web cu noi

Rapiditate. Experienta si etapele clar definite de realizare a unui site profesional fac posibila realizarea acestuia in 5 zile.

Un site care are un scop. Orice creare de site web are un scop bine definit, fie ca trebuie sa aduca potentiali clienti, sa promoveze o companie sau un produs.

Site responsive. Numarul utilizatorilor de pe mobile a depasit deja numarul celor care acceseaza site-urile de pe desktop asa ca este important ca orice site sa fie optimizat pentru telefoane mobile.

Un site optimizat pentru motoarele de cautare. Inca de la prima etapa a realizarii sale, site-ul e gandit ca sa usureze optimizarea pentru motoarele de cautare.

Un site care se incarca rapid. In realizarea site-urilor utilizam ultimele tehnologii disponibile si efectuam teste inainte de lansare pentru optimizarea vitezei de incarcare.

Un site cu acces facil. Un site profesionist trebuie sa fie clar, usor de parcurs, iar orice sectiune a acestuia trebuie sa fie accesibila cu maxim 3 click-uri.

Design atractiv si practic. Site-urile create de noi sunt testate ca si design pentru a crea o experienta pozitiva si placuta a utilizatorilor

Usor de administrat. Toate site-urile create de noi sunt usor de administrat dand posibilitatea clientului de a-si actualiza si edita singur paginile de site.


Proiecte Web

web design arad
web design arad
web design arad
web design arad
web design arad
web design arad
web design arad
web design arad
web design arad

Contact

Daca ai intrebari sau solicitari nu ezita sa ne contactezi completand formularul de mai jos sau prin email la adresa hello@temponet.ro

Nume (obligatoriu)

Email (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)

Cum te putem ajuta?